Speed
Software & Network Solutions

Speed е създадена през 2000г. Доставчик на иновативни и ефективни софтуерни и нетуърк бизнес решения. Партньор на водещи интернет и телекомуникационни компании. Подизпълнител в инфраструктурни проекти. Доставчик и консултант за техника на фирми, успешно реализирали европейски проекти.

Повече

Нашите Услуги

За нас

Дългогодишен Опит

20 годишна история в администрирането на компютърна техника и мрежи за данни. Качеството на нашите услуги е гарантирано от дългогодишния ни опит в сферата на информационните технологии и телекомуникациите. Нашите решения са базирани на най-новите технологии и на доказани продукти от водещите световни лидери.

Гъвкавост

Съобразно динамичното развитие на информационните технологии и телекомуникации ние създадохме екип от млади и квалифицирани специалисти които да предлагат услуги и решения в зависимост от конкретните изисквания на клиента.

Бърза Реакция

Промените в света на информационните технологии са неизбежни. Ние гарантираме незабавно и ефективно решение за вашия бизнес, следвайки иновативни средства за управление и усъвършенствана практика.

Нашите Клиенти

Водещи компании в различни развиващи се бизнес сфери.

Контакти

Свържете се с нас